De kosten van extensions in een salon

De kosten van extensions in een salon
Spread the love

Inmiddels hebben we het allemaal gehad over sew ins, clip ins, tape ins, glue ins, en ga zo maar door. Maar met alle gesprekken over hoe dol we zijn op extensions, hoe ze ons eruit laten zien, hoe ze ons zeker laten voelen, – hebben we het nog nooit gehad over ze professioneel laten doen bij een salon. En meer specifiek, hoeveel dat kost. Bij tmhair.nl kun je hier meer informatie over vinden. 

Nu ken ik een heleboel meiden die hun leven leiden door het feit dat ze hun eigen extensions, pruiken, haarverf, enzovoort thuis kunnen aanbrengen; maar ik ken ook andere meiden die zweren bij de salon voor het beste resultaat. Dus werd ik nieuwsgierig naar hoeveel zij betalen voor deze diensten!

De kosten die in rekening worden gebracht

Het beste antwoord? Het hangt echt af van de soort die je krijgt, kwaliteit, lengte en hoeveelheid. De prijs zal ook variëren van elke salon en elke stylist. Zo heb je verschillende variaties, zoals bijvoorbeeld russische haren extension van TM

Na wat onderzoek te hebben gedaan, kwam ik erachter dat je ergens tussen de $150 en $2,500 kunt verwachten, afhankelijk van de eerder genoemde factoren, evenals de locatie van de salon, de vraag of ervaring van de stylist en de methode van aanbrengen.

Statistieken zeggen dat een gedeeltelijke hoofd van lagere kwaliteit extensies alleen kost je tussen de $ 150 tot $ 300, terwijl de hogere kwaliteit stukken, zoals de Remy Human Hair kan kosten tussen de $ 250 – $ 500 voor gedeeltelijke, en $ 1.000 – $ 2.500 voor volledige (praten over prijzig!).

Dit zijn de nationale prijzen gemiddeld voor extensies in de salon:

 • Naai ins kost: $130 – $200.
 • Lijm ins kost: $ 300 – $ 500.
 • Tape in kosten: $200+.
 • Clip in kosten: $100 – $500.
 • Bonded kosten: $1,500 – $3000.
 • Micro-bead kosten: $200.
 • Fusion kost: $200 – $1,000.

Voordat u zich gaat afvragen hoeveel dit gaat kosten, moet u ook rekening houden met de kosten om het zelf thuis te doen.

Zelf thuis de applicatie doen kan uiteindelijk bijna net zo duur zijn. Hoe? Om een of alle van de volgende redenen:

 • Als je het per ongeluk verknoeit en een extension ruïneert.
 • De kosten van het bijwerken van de kleur en het uitgroeien van het haar.
 • Extra producten om uw extensions te verzorgen.
 • Het kopen van de benodigdheden om uw extensies goed te bevestigen en los te maken als dat nodig is.

Tot slot: 

Dus op het einde, moet je echt afwegen van uw voors en tegens. Als u zich comfortabel voelt bij het thuis aanbrengen van uw extensies en echt weet hoe het op de juiste manier te doen, kunnen we u aanmoedigen om clip ins te gebruiken, omdat ze gemakkelijk aan te brengen zijn, langer meegaan indien goed verzorgd, en veel minder risico voor de gezondheid van uw natuurlijke haar.

Lloyd Elliott