Papieren Boeken: Voor- En Nadelen

Papieren Boeken: Voor- En Nadelen
Spread the love

Ik denk dat het moeilijk te vertrouwen is dat ik een artikel aan het schrijven ben over de voor- en nadelen van het drukken van papieren boeken. Al meer dan 10 jaar leren we over digitale boeken en bespreken we of ze op enig moment een groep mensen kunnen winnen en winnen. Inderdaad, twee of drie jaar eerder was de jury er nog steeds niet, maar met de komst van de nieuwe Kindle en Nook en andere tablets, kan ik onwrikbaar zeggen dat ik accepteer dat digitale boeken een aanzienlijk deel van de distributiesector zullen blijven voor een behoorlijk lange tijd tijd om te komen, zo niet voor de eeuwigheid.

Enigszins recentelijk is er een recente rage ontstaan ​​waarbij ik schrijvers echt alleen maar digitale boeken heb zien maken. In werkelijkheid wordt de overgrote meerderheid van deze schrijvers onafhankelijk gepubliceerd en verspreiden ze hun eerste boek. Ze hebben misschien niet het geld om papieren boeken te drukken, of ze hebben gewoon geen zin om de kosten van het afdrukken op papier te riskeren terwijl het leveren van een digitaal boek zo betaalbaarder is. Het is moeilijk te accepteren dat jaren en jaren daarvoor een persoon enorm veel dollars zou hebben verbruikt om zelfstandig een boek te publiceren. Aan het begin van deze eeuw had print-on-request die kosten met slechts een paar duizend, of zelfs honderden, verlaagd. Op dit moment kost het leveren van een digitaal boek misschien een paar honderd dollar, of je kunt zelfs zelf maken en gewoon de kosten van je kans hebben om het te maken. U zou het dan kunnen verkopen terwijl u nooit veel anders hoeft te doen, geen printers, geen afdrukkosten, geen transport- of verzendkosten.

Hoe het ook zij, zijn digitale boeken echt boeken? Ik heb verschillende distributiespecialisten horen praten over hoe we ons momenteel in het datatijdperk bevinden, en we zijn klaar met het verkopen van boeken en het verkopen van data. Dat is een geldige verklaring, aangezien digitale boeken er niet uitzien als boeken. Echt, tablets zoals Kindle en Nook proberen nog steeds het onderscheid te geven dat we een soort boek vasthouden, maar het is een alternatieve neiging om een ​​plastic elektronische gadget vast te houden in contrast met papier dat prachtig is en onze aanraking respecteert. Ik hou eigenlijk meer van de sfeer van een boek, en ik denk dat tablets eigenlijk een paar bugs hebben die moeten worden opgelost, maar ik moet toegeven dat de lage waarde, het comfort van het opbergen van verschillende boeken op een tablet en de snelheid van overdracht zijn voor het grootste deel ideaal voor het afdrukken van papieren boeken.

Lloyd Elliott