POLYGON (MATIC), UNISWAP (UNI), ALGORAND (ALGO), BITGERT (BRISE) & LITECOIN (LTC) – DE BESTE CRYPTO OM IN 2022 TE INVESTEREN?

POLYGON (MATIC), UNISWAP (UNI), ALGORAND (ALGO), BITGERT (BRISE) & LITECOIN (LTC) – DE BESTE CRYPTO OM IN 2022 TE INVESTEREN?
Spread the love

Het zoeken naar de beste cryptocurrency om in te investeren zou geen groot probleem moeten zijn. Je hoeft alleen maar op zoek te gaan naar een cryptoproject dat echte problemen oplost. Dat is wat een ideaal cryptoproject maakt. Hieronder staan ​​de 5 beste cryptoprojecten om in 2022 te investeren:

Veelhoek (MATIC)

De polygoon & MATIC zijn steeds populairdere teams geworden, vooral bij nieuwe projecten. Dit is omdat meer blockchain-projecten migreren van Ethereum naar Polygon-blockchain, voornamelijk vanwege de voormalige betaalbare gasvergoeding, naast vele andere voordelen.

Polygon is een protocol en een raamwerk voor het bouwen en verbinden van Ethereum-compatibele blockchain-netwerken. Het framework biedt een van de beste schaalbaarheidsfuncties, wat een groot probleem is met Ethereum en vele andere PoW-blockchains.

De andere functies die opwindende gebruikers zijn, zijn hoge interoperabiliteit, betaalbare gasvergoeding, soevereiniteit en veiligheid. Met het toenemende aantal ontwikkelaars dat in 2022 voor dit platform kiest, zou de MATIC-prijs zeer snel kunnen uitbreken. Dit maakt het een ideale crypto-investering voor 2022.

 

Uniswap (UNI)

UniSwap is een van de gedecentraliseerde beurzen om in de gaten te houden in 2022. Het platform werd gelanceerd in september 2020 en heeft meer dan $ 724 miljard aan volumetransacties. Het project biedt meer dan alleen het verhandelen van cryptocurrencies, wat het uniek maakt ten opzichte van de meeste DEX’s.

UniSwap-ecosysteem biedt gebruikers een scala aan producten. in feite kunnen gebruikers veel crypto-activiteiten uitvoeren zonder de uitwisseling te verlaten vanwege het rijke ecosysteem. beste app voor cryptocurrency vind je online. Er zijn meer dan driehonderd producten op dit UniSwap-ecosysteem.

Afgezien daarvan is de uitwisseling goedkoper, sneller en veiliger. Dit zijn allemaal factoren die duizenden crypto-investeerders aantrekken. Dit is een project met een enorm potentieel en het is het waard om te investeren. Kijk naar de roadmap voor 2022.

 

Algorand (ALGO)

Algorand is een blockchain die medio 2019 is gelanceerd en het behoorlijk doet. Het team achter dit project bouwt aan de toekomst van DeFi door het gedecentraliseerde platform en het traditionele financiële systeem te combineren. Het team zegt dat het een convergentie bouwt tussen de nieuwe technologie en het oude systeem, wat de acceptatie van blockchain zal vergroten.

Algorand blockchain gebruikt laag-2 slimme contracten om de snelheid van transacties te verhogen en de huidige doorvoer te verbeteren. Het biedt meer interoperabiliteit en draait op een proof-of-stake consensusmechanisme om het netwerk te beveiligen.

Met de roadmap voor 2022 lanceert het team producten die de blockchain competitiever zullen maken. Het platform waagt zich ook meer in de game-industrie, inclusief NFT’s. Het is een ideaal project om in 2022 te investeren.

 

Bitgert (BRISE)

Investeren in Bitgert (BRISE) is misschien wel de beste beslissing om in 2022 te nemen. Dit is een relatief jong cryptoproject dat eind juli 202 werd gelanceerd. Het heeft echter zoveel bereikt in slechts 5 maanden. Het team ontwikkelt een DeFi-project, een betalingsplatform waarmee gebruikers kunnen handelen op een p2p-systeem.

Er zijn veel factoren die Bitgert tot een van de beste crypto-investeringen van 2022 maken. Ten eerste is dit een team van ontwikkelaars dat heeft bewezen dit project te kunnen leveren. Ten tweede kunnen de prestaties van de 5 maanden met geen van de DeFi-protocollen van 2021 worden vergeleken.

Maar wat spannender is aan dit project in 2022, zijn de producten die het team lanceert en hun impact op de $BRISE. De Brise-uitwisseling is een van de opwindende projecten die in het eerste kwartaal komen. De gecentraliseerde uitwisseling wordt geleverd met ongelooflijke functies en functionaliteiten.

Maar het meest verwachte product is de Bitgert zero gas fee blockchain. Met deze blockchain kunnen gebruikers tokens en andere transacties kopen, verkopen en overdragen zonder een gasvergoeding te betalen. Het wordt de enige gasloze blockchain op de markt.

Het project zal binnenkort worden vermeld op de beurzen KuCoin en Gate.io. De iOS-portemonnee wordt ook binnenkort gelanceerd en het team is aan het doxxen. Het project wordt momenteel wettelijk geregistreerd op de Kaaimaneilanden. Al deze ontwikkelingen maken van dit cryptoproject een goede investering in 2022. Kijk op de website van Bitgert.

 

Litecoins (LTC)

Litecoin (LTC) verkocht voor $ 3 toen het in 2013 werd gelanceerd. Maar de digitale munt heeft op het moment van schrijven waarde gecreëerd om te handelen voor $ 150. Veelbelovende cryptocurrency vind je online. De munt heeft een ATH van $ 386, wat een indicatie is van hoe krachtig het project is.

2022 is het jaar dat het team zegt dat het deze cryptocurrency terugkaatst met een indrukwekkende routekaart. Het team werkt aan een strategie die de acceptatie van Litecoin wereldwijd zal vergroten. Dit komt omdat het aantal gebruikers van cryptocurrency in 2021 snel is toegenomen.

 

Het Litecoin-team werkt aan een massale adoptiestrategie die de vraag naar de munt zal vergroten en het aantal transacties op het netwerk zal vergroten. Dat is een manier waarop de prijs van $ LTC organisch zal stijgen.

Er komen belangrijke producten aan om het nut van het project te vergroten en het aantrekkelijker te makenaan investeerders. $LTC heeft zijn lange levensduur bewezen en heeft een groot potentieel om door te breken in 2022.

Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom deze 5 projecten het waard zijn om in te investeren. Er zijn nog vele andere redenen waarom duizenden investeerders zich elke dag aansluiten bij sommige van deze projecten. Daarom is grondig onderzoek aan te raden alvorens te beleggen.

 

 

 

 

 

Lloyd Elliott